Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, december 2020

December starter måske med pengeproblemer og indtil midt på måneden er du nødt til at spare og være tilbageholdende, især i forbindelse med familie udgifter. Det er langt bedre at skære ned på unødige indkøb, end at bruge penge for et syns skyld. Du vil opleve at ansvarsfulde familiemedlemmer vil støtte din indsats. Partnere går måske til ekstremer, men omhyggelig planlægning er alt hvad der er brug for.

Når det er nymåne midt i december bevæger din tegnhersker, Venus, sig ud af Skorpionen og ind i Skytten, hvilket signalerer en transition til en dejlig optimistisk periode. Det er en tid hvor du kommer ud og omkring og møder nye mennesker, både nationale og internationale. Det er en ekspansiv periode, med nye mentale interesser og øget involvering lokalt med naboer, venner og søskende.

Denne optimisme vokser bare og i dagene op til jul, udvikles der et helt nyt scenarie, som vil få stor indflydelse på dit liv i løbet af det næste år eller to. Dette har forbindelse til et ønske om at være mere kreativ og udtrykke dig selv, især hvis du kan blive involveret med en gruppe venner, som ønsker at gøre noget helt anderledes. Det er også en udmærket periode for børn, som kan forme et grundfjeld i dit liv i månederne fremover.

Dagens Horoskop